Pajavasaraa nyt koko maasta Alkoista Pajavasaraa nyt koko maasta Alkoista

Blogi

Pajavasaraa nyt koko maasta Alkoista

Yksi Pyynikin erikoisoluista, Pajavasara on nyt levinnyt ympäri Suomea Alkon toimipisteisiin. Aikaisemmin Pajavasaraa oli saatavilla vain Tampereelta Solo Sokos Hotel Tornista, mutta koska tuote on saanut paljon suosiota ja kyselyä mistä sitä saisi kotiinviemisiksi, olemme päättäneet laajentaa saannin Alkoihin. Alkon tilausvalikoimassa Pajavasara on nyt ollut saatavilla 9. helmikuuta lähtien. Halutessasi voit siis pyytää tuotetta lähimmästä … Jatka lukemista Pajavasaraa nyt koko maasta Alkoista

Juti pale ale tulee!

Pyynikin käsityöläispanimo ja Timo Jutila tekevät uuden nimikko-oluen Jutin kunniaksi. Uusi Juti pale ale -olut tulee SM-liigan pudotuspelien aikaan kauppoihin. Kuten nimestä voi päätellä, uusi olut on pale ale -tyyppinen ja vahvuudeltaan 4,7 tilavuusprosenttista. Olutta myydään puolen litran tölkeissä. Pyynikillä ja Timo Jutilalla on jo yhteistä historiaa oluen tekemisissä. Aiempi olut oli nimeltään Mestari Timo, … Jatka lukemista Juti pale ale tulee!

Suomalaisen käsityöläispanimon kisavoitokkaita oluita Japaniin – muinaista sahtia ja luonnon raaka-aineita

TIEDOTE Vapaa julkaistavaksi heti SUOMALAISEN KÄSITYÖLÄISPANIMON KISAVOITOKKAITA OLUITA JAPANIIN – MUINAISTA SAHTIA JA LUONNON RAAKA-AINEITA Pyynikin Käsityöläispanimo on tunnettu kekseliäänä, puhtaita pohjoisen luonnon raaka-aineita hyödyntävänä panimona, joka yhdistää muinaiset oluenvalmistusperinteet ja raikkaat uuden olutsukupolven ideat. Yhdistelmä on toiminut siinä määrin hyvin, että panimon oluita on palkittu maailman parhaina arvostetuissa kansainvälisissä kisoissa. Black IPA sai hiljattain … Jatka lukemista Suomalaisen käsityöläispanimon kisavoitokkaita oluita Japaniin – muinaista sahtia ja luonnon raaka-aineita

Oluen runot -teaser

Tamperelaiset Pyynikin käsityöläispanimo Oy ja Apex Games Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Pyynikinharjun oluttonttujen panoseikkailua, animoitua lyhytelokuvasarjaa OLUEN RUNOT-TAISTELU JÄTTILÄISIÄ VASTAAN. Sopimus koskee vuotta 2016 ja tarkoituksena on tuottaa kuusi jaksoa. Yhteistyösopimuksessa on myös optio elokuvasarjan jatko-osille sekä Oluttonttupelin tuottamiselle. Yhteistyökumppanit iloitsevat ylpeänä tamperelaisesta yhteistyöstä. Tässä Sarjan ensimmäinen TEASER.

Matka

Kaadoin juuri lempituoppiini Pyynikin käsityöläispanimon Pikkuportteria. Äkkiseltään voisi luulla, että se ei ole matkannut syysillan ilokseni kovin kaukaa. Noin neljän kilometrin päästä, mutta se on matkannut paljon pidemmän matkan – paljon.