Alkoholilakiuudistuksen siivittämä huippuidea konkretisoitui – Pyynikin Käsityöläispanimo tuo nelosen kauppojen hyllyille Alkoholilakiuudistuksen siivittämä huippuidea konkretisoitui – Pyynikin Käsityöläispanimo tuo nelosen kauppojen hyllyille

Alkoholilakiuudistuksen siivittämä huippuidea konkretisoitui – Pyynikin Käsityöläispanimo tuo nelosen kauppojen hyllyille

TIEDOTE

Alkoholilakiuudistusta malttamattomana odottava Pyynikin Käsityöläispanimo tuo nelosen ruokakauppoihin jo nyt. Maistelupakkausilmiön Suomeen luonut panimo lanseeraa tänään Big 4 Sun -uutuustuotteensa, jossa on mukana neljä erilaista isoa tölkkiolutta. Oluen lempinimenä toimiikin leikkisästi Iso Nelonen. 

HUIPPUSISÄLTÖ

Pakkaukseen sisältyvät Lapin hillalla höystetty belgityylinen Cloudberry Saison 4,7%, Tampereen harjujen pohjavesistä ammentava Dammer Pils 4,7%, upeasti aromihumaloitu American IPA 4,6%  ja kruununa maailman parhaana palkittu Ruby Jazz Ale 4,7% (World Beer Awards 2016).

– Tässä haetaan kesän ja auringon vastaanottamista. Muinaiset olutjumalat ovat antaneet ymmärtää, että tuleva kesä on aurinkoa täynnä – siihen vastataan! Samalla tämä on loistava jatko olutsensaatiomaiselle Sessio-sixpackillemme, joka sai todella hyvän ja innostuneen vastaanoton. Kuluttajat kiittivät siitä olut-, ruoka-, maistelu- ja elämyskulttuurin kehittämisestä. Big 4 Sun on nyt uudella otteella tehty modernimpi malli, olutmestari Tuomas Pere toteaa innostuneesti.

– Lempinimessä Iso Nelonen on mukana myös pientä positiivista kujeilua päätöksentekijöiden suuntaan uuden alkoholilain valmistumisaikataulun tiimoilta.

PAKKAUKSEN TARKOITUS

Big 4 Sun on mainio tuliainen tai ulkoiluolut. Siitä saa koottua myös tastingin kahdelle tai useammallekin olutmakujen ystävälle tai niihin vasta perehtyvälle. Erilaisia oluita sisältävä monipakkaus onkin tyylikäs matalan kynnyksen keino tutustua käsityöläisoluiden makumaisemaan.

– On ollut myös ilo huomata että muitakin panimoita ja maahantuojia on saatu tähän monipakkausideaan mukaan. Näin saadaan oluen maistelun ja nauttimistapojen merkitystä entistä paremmin esille, Pere summaa.

Oluet maistuvat todella hyvin erilaisten grilliruokien sekä monien salaattien kanssa. Saison on makean ja happaman yhdistelmänä etenkin salaateille sopiva, Dammer Pils on mainio makkaraolut, American IPA on mausteisten, aasialaistyylistenkin grillattavien kaveri ja Ruby Jazz taas tuhdimpien liharuokien kyytiolut.

Ulosmyyntihinta panimolta on saatu varsin kuluttajaystävälliseksi, joten paketti päätyy kauppojen hyllylle helposti mukaan napattavaan hintaan.  Big 4 Sun leviää ruokakauppoihin kautta maan.

VIENTITUOTE NELJÄLLE MANTEREELLE

Pyynikin käsityöläispanimo on avaamassa vientimarkkinoita aktiivisesti ja myös tämä maistelupakkaus aloittaa jo tämän kevään aikana maailmanvalloituksen. Big 4 Sun leviää Aasiaan, Eurooppaan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan.

-Myyntilupien  hankintaan meni esimerkiksi USA:ssa useampi kuukausi, mutta nyt olemme valmiita. Hauska yksityiskohta on, että Japanissa tukkuri halusi pakkauksen BIG IN JAPAN -nimellä, Pere paljastaa.

Lisätietoja:

Tuomas Pere, olutmestari

Puh.044 769 9137

tuomas.pere@pyynikin.com

Liitetiedostot