Helletiedote Helletiedote

Helletiedote

Pyydämme asiakkaitamme ja oluidemme ystäviä huomioimaan, että Pyynikin oluet ovat tuotantotavaltaan ns. tuoreoluita. Meneillään olevan helleaallon aikana suosittelemme säilyttämään oluitamme mahdollisimman viileässä ennen nauttimista.

Koska oluemme ovat suodattamattomia, osassa tuotteitamme biomassan määrä saattaa nousta niin suureksi, että se reagoi kuumuuden kanssa. Tällöin saattaa muodostua liiallista hiilidioksidia eli liian suurta tai nopeaa jälkikäymistä. Tämä aiheuttaa ylimääräistä painetta ja kuohumista, mutta ei vaikuta oluen laatuun. Oluet ovat edelleen mikrobiologisesti kunnossa.

Toimintamme on kasvanut äärimmäisen nopeaa vauhtia suureksi. Olemme päättäneet hankkia tuotantoomme suodatin- ja pastörointilaitteistot, jotta pystymme tulevaisuudessa takaamaan tasalaatuisuuden paremmin myös erityisolosuhteissa. Laitteistot asennetaan syyskuussa 2018.

Mikäli sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@pyynikin.com tai puhelimitse numerossa 044 741 5244 arkisin 10.00-16.00.