Osakeannin 2015 avoin merkintä alkaa! Osakeannin 2015 avoin merkintä alkaa!

Osakeannin 2015 avoin merkintä alkaa!

Osakeannin 2015 avoin merkintä alkaa!

Aiemmat osakkaat ovat nyt etumerkintäoikeutensa käyttäneet. Osakkeita jäi merkattavaksi 1320 kappaletta etumerkintäoikeuden jälkeen. 5.2.2015 alkava anti päättyy viimeistään 4.2.2016. Kaikki A-osakkeet ovat jo merkitty, joten niitä ei ole enää tarjolla.

Nykyinen tuotanto pyörii täydellä teholla ja lisää asiakkaita ei pysty ottamaan ennen uuden laitteiston käyttöönottoa.

Annin ensisijainen tarkoitus on rahoittaa lisätilat, niiden remontointi ja laitteiden käyttöönotto. Yhdessä käyttöpääoman kasvattamisen kanssa, tämän kustannukseksi on arvioitu 125 000?.
Laitteiden käyttöönotto jopa kymmenkertaista tuotantokapasiteettimme, joka mahdollistaa myynnin aloittamisen valtakunnallisella tasolla.

Ensisijaisen tavoitteen toteuduttua, anti suuntautuu myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen, ravintoloille suunnattuun hanalaitteistokampanjan aloittamiseen sekä biokaasureaktorihankkeeseen. Biokaasureaktorilla lisäämme omaenergiavaraisuutta tuotannossamme. Biokaasua on myös mahdollista myydä eteenpäin.

Merkitäksesi osakkeen, tulee sinun lähettää seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen osakeanti@pyynikki.org

Osakkeiden merkitsijän/merkitsijöiden nimi

Tilinhaltijan nimi, josta osakkeet maksetaan

Osakkeen merkitsijöiden sotut. Voit myös jättää puhelinnumerosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Osakkeen merkitsijöiden sähköpostiosoitteet tiedottamista ja yhtiökokouskutsuja varten

Osakkeen merkitsijöiden postiosoite, johon voimme lähettää itse osakekirjan

Merkittävien osakkeiden lukumäärä

Muita lisätietoja jos tarvetta

Sähköpostista otamme tietosi ylös merkintää varten ja tämän jälkeen saat tiedot osakkeiden maksamista varten. Merkintähinta uudessa annissa on edelleen 160 euroa/osake.

Mikäli osakeantiin liittyen on muuta kysyttävää, meidät tavoittaa osakeanti@pyynikki.org sähköpostista. Kyselyt muuhun toimintaan liittyeninfo@pyynikki.org osoitteesta tai suoraan asianomaisille henkilöille.