Meidän panimo Meidän panimo

Meidän panimo

Uusi osakeanti alkaa 15.6.2016 ja kestää 07.12.2017 asti. Antia on jatkettu hallituksen päätöksellä, toki yhtiökokouksen valtuuttamana.

Tehdään yhdessä unelmista olutta!
Merkintä on loppunut  nyt Invesdor-palvelussa. Jos haluat lisätietoa mahdollisesta annin jatkumisesta, voit liittyä annin postituslistalle osoitteeseen osakeanti@pyynikin.com. Tiedotamme mikäli osakeantia jatketaan.

 

Sijoita vakaan kilpailuaseman saavuttaneeseen kasvuyritykseen

Keräämme rahoitusta 1,6 miljoonaa euroa ja kiihdytämme näin käsityöläispanimon huikeaa kasvuvauhtia. Lue tarinamme ja löydä lisätietoja tavoitteistamme Invesdorin sivuilta.

Tästä voit ladata myös allekirjoitetun tasekirjan ja yhtiöjärjestyksen.

Tilinpäätös 2016

Toimintakertomus 2016

Usein kysytyt kysymykset

Mihin osakehinta perustuu?

Yksinkertaisesti arvioon siitä, mikä on ilmoitettujen toimenpiteiden jälkeen yrityksen arvo. Investoinneilla haetaan kasvua ja toiminnan tehostamista monellakin tavalla.

Viime vuoden talousluvut ovat pahasti tappiollisia, miksi?

Teimme suuria investointeja joiden avulla saimme oman kapasiteetin nostettua uudelle tasolle. Käyttöönotto vain erinäisistä syistä viivästyi ja sitä kautta myynnin lisääntyminenkin siirtyi ajallisesti eteenpäin. Tästä opimme ja tulevat investoinnit ovat kokonaisuutena paremmin hallittuina.

Kuka omistaa A- ja B-osakkeita?

A-osakkeet ovat kokonaisuudessaan Peren suvun hallussa. Kokonaisuutena meillä on yli 1100 osakasta. Ennen antia ei kenenkään osakeomistus ole yli 5 %:a. Kymmenen suurimman osakkeenomistajan osakeomistusmäärä on ennen antia noin 28%.

MIksi investoisin?

Onhan se hienoa omistaa pala todennäköisesti Suomen innovatiivisinta panimoa. Toisaalta olemme jo näyttäneet vähän osaamistamme ja saavuttaneet hyvän jalansijan markkinoilla. Emme me tähän pysähdy. Meillä on aina ollut tavoitteena kuunnella osakkaita ja tuoda heille pieniä lisäetuja. Tätä aiomme tehdä jatkossakin. Sinänsä tylsä osakeyhtiölakikin sanoo, että yhtiön tehtävä on tuottaa voittoa omistajilleen, tätä tietenkin kaikella toiminnalla tavoittelemme.

Olutlaki muuttuu, mitä sitten?

Seuraamme toki tilannetta ja varaudumme tähän, monenlaisia suunnitelmia on asian varalle. Pitäisi vain tulla se laki hyväksytyksi ensin.

Asun Saksassa, voinko investoida?

Tottakai. kuka tahansa voi ostaa meidän osakkeita.

Merkitsin osakkeita ennen 15.6. avautunutta yleisöantia enkä näe osakkeita missään, miksi?

Yleisöannissa käytettävä palvelu näyttää vain sen kautta tehdyt merkinnät, osakkeesi on kuitenkin merkitty ja kirjattuna varsinaiseen osakerekisteriin. Laskuri näyttää kokonaistilanteen oikein.

Onko saamani paperinen tai sähköinen osakekirja virallinen dokumentti?

Ei ole. Panimon osakerekisteri on se virallinen paikka missä osakkeet/omistajat on merkitty.

Olen täysi-ikäinen

Kyllä En