Meidän panimo Meidän panimo

Meidän panimo

Uusi osakeanti alkaa 15.6.2016 ja kestää 31.12.2017 asti. Antia on jatkettu hallituksen päätöksellä, maksuaika on 2 viikkoa merkinnästä.

Tehdään yhdessä unelmista olutta!  Jos haluat sijoittaa yli 200 B-osaketta, ota yhteys ensin sähköpostilla tai puhelimella Rauno Pereen, 044 4890968, rauno.pere@pyynikin.com

Sijoittajainfo Panimolla!

Järjestämme kaikille kiinnostuneille sijoittajainfon panimolla 12.7.2017 kello 12.00. Tervetuloa!

Sijoita tästä

Sijoita vakaan kilpailuaseman saavuttaneeseen kasvuyritykseen

Keräämme rahoitusta 1,6 miljoonaa euroa ja kiihdytämme näin käsityöläispanimon huikeaa kasvuvauhtia. Lue tarinamme ja löydä lisätietoja tavoitteistamme osakeantiesitteestä. Katso päivitetyt tavoitteet ja mitä tapahtuu vuonna 2017 sijoittajainfostamme tästäTästä voit ladata myös allekirjoitetun tasekirjan ja yhtiöjärjestyksen.

Lataa esite

Tilinpäätös 2016

Toimintakertomus 2016

Suosittele kaverille!

Osakkeenomistajana olet luonnollisesti oikeutettu moniin etuihimme, mutta nyt sinulla on mahdollisuus ansaita myös lisäpalkintoja, joita et rahalla saa. Suosittele kaverille, pomolle tai kaupan tädille liittymistä olutperheeseen ja ansaitse jokaisesta heidän ostamaan osakkeesta itsellesi pisteitä, joilla voit lunastaa palkintosi.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mihin osakehinta perustuu?

Yksinkertaisesti arvioon siitä, mikä on ilmoitettujen toimenpiteiden jälkeen yrityksen arvo. Investoinneilla haetaan kasvua ja toiminnan tehostamista monellakin tavalla.

Viime vuoden talousluvut ovat pahasti tappiollisia, miksi?

Teimme suuria investointeja joiden avulla saimme oman kapasiteetin nostettua uudelle tasolle. Käyttöönotto vain erinäisistä syistä viivästyi ja sitä kautta myynnin lisääntyminenkin siirtyi ajallisesti eteenpäin. Tästä opimme ja tulevat investoinnit ovat kokonaisuutena paremmin hallittuina.

Kuka omistaa A- ja B-osakkeita?

A-osakkeet ovat kokonaisuudessaan Peren suvun hallussa. Kokonaisuutena meillä on yli 1100 osakasta. Ennen antia ei kenenkään osakeomistus ole yli 5 %:a. Kymmenen suurimman osakkeenomistajan osakeomistusmäärä on ennen antia noin 28%.

MIksi investoisin?

Onhan se hienoa omistaa pala todennäköisesti Suomen innovatiivisinta panimoa. Toisaalta olemme jo näyttäneet vähän osaamistamme ja saavuttaneet hyvän jalansijan markkinoilla. Emme me tähän pysähdy. Meillä on aina ollut tavoitteena kuunnella osakkaita ja tuoda heille pieniä lisäetuja. Tätä aiomme tehdä jatkossakin. Sinänsä tylsä osakeyhtiölakikin sanoo, että yhtiön tehtävä on tuottaa voittoa omistajilleen, tätä tietenkin kaikella toiminnalla tavoittelemme.

Olutlaki muuttuu 2016, mitä sitten?

Seuraamme toki tilannetta ja varaudumme tähän, monenlaisia suunnitelmia on asian varalle. Pitäisi vain tulla se laki hyväksytyksi ensin.

Asun Saksassa, voinko investoida?

Tottakai. kuka tahansa voi ostaa meidän osakkeita.

Merkitsin osakkeita ennen 15.6. avautunutta yleisöantia enkä näe osakkeita missään, miksi?

Yleisöannissa käytettävä palvelu näyttää vain sen kautta tehdyt merkinnät, osakkeesi on kuitenkin merkitty ja kirjattuna varsinaiseen osakerekisteriin. Laskuri näyttää kokonaistilanteen oikein.

Onko saamani paperinen tai sähköinen osakekirja virallinen dokumentti?

Ei ole. Panimon osakerekisteri on se virallinen paikka missä osakkeet/omistajat on merkitty.

Olen täysi-ikäinen

Kyllä En