Maisteri Simo ja Mestari Timo -oluet nyt kaupoissa Maisteri Simo ja Mestari Timo -oluet nyt kaupoissa

Maisteri Simo ja Mestari Timo -oluet nyt kaupoissa

tiedote
julkaisuvapaa ma 6.6.2016

Ne on siinä!
Simo- ja Timo-oluet nyt kaupoissa

Toukokuussa julkistetut Pyynikin käsityöläispanimon uudet tuotteet Maisteri Simo ja Mestari Timo ovat aloittaneet Suomen valloituksensa. Ensimmäisinä American Pale Ale Simo ja Original Pale Ale Timo on kohdattu Pirkanmaan alueella muutamissa K-Citymarketeissa.

Juhannukseen mennessä Simo Frangénin ja Timo Jutilan kanssa yhteistyössä kehitettyjä kuohuvia juomia saa laajemmin Suomessa. Yksittäisen pullotavaran lisäksi Simoa ja Timoa voi hankkia “neljän pullon kahvakuulassa”, jossa on kaksi tuotetta kutakin.

Hilpeästi humaloitu Maisteri Simo ja voitokkaasti humaloitu Mestari Timo on olutmaailman todellinen tutkapari. Raikas ja reipas Simo ja maanläheisen maltainen Timo osuvat maistuvasti maaliin.

Miellyttävissä 4,6-prosenttisissa juomissa on molemmissa omat luonteensa, mutta pitkän tuotekehittelyn yksi päämäärä oli säilyttää Simon ja Timon makuharmonia: ne pelaavat hienosti yksin, mutta ovat parhaimmillaan joukkueena. Simolla ja Timolla on sama mallaspohja, mutta humalavalinnat tuovat kummallekin oluelle oman puraisunsa.
– Ei mukava maisteluhetki yhtä olutta kaipaa. Kyllä niitä pitää olla vähintään kaksi: Maisteri Simo ja Mestari Timo, Frangén painottaa.
– Hanki koko pakki! Nauti ihan Simona!

Single hopped pale ale specials: American Pale Ale Simo & Original Pale Ale Timo.

pressikuvia (kuvaaja Kari Jokinen, Propaganda Finland):
http://pyynikin.com/materiaalipankki/

lisätietoa oluista:
tuotanto- ja laatupäällikkö Heikki Eräsalo
045 154 0690
heikki.erasalo@pyynikin.com

mediatiedotus & haastattelut:
Markku Makkonen
040 537 9072
markku.makkonen@verstas.com

Pyynikin käsityöläispanimo on vuonna 2012 perustettu pienpanimo, joka on tunnettu palkituista erikoisoluistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan ja omistajakunnastaan. Vuonna 2016 yritys tulee tuottamaan noin 0,5 miljoonaa litraa erilaisia kuohuvia herkkuja.