Suosittele kaverille! Suosittele kaverille!

Suosittele kaverille!

Osakeannin suosittelujärjestelmä

Osakkeenomistajana olet luonnollisesti oikeutettu moniin etuihimme, mutta nyt sinulla on mahdollisuus ansaita myös lisäpalkintoja, joita et rahalla saa. Suosittele kaverille, pomolle tai kaupan tädille liittymistä olutperheeseen ja ansaitse jokaisesta heidän ostamaan osakkeesta itsellesi pisteitä, joilla voit lunastaa palkintosi.

Miten suosittelujärjestelmä toimii?

Kun rekisteröidyt osakeantijärjestelmäämme ja ostat osakkeita, saat yksilöidyn suosittelijakoodin. Vinkkaa kaverille osakeannista ja pyydä heitä käyttämään suosittelijakoodiasi, kun he ostavat osakkeita. Saat jokaisesta ostetusta osakkeesta pisteen. Saavuttamalla tietyn määrän pisteitä, olet oikeutettu huikeisiin palkintoihin, joita ei muualla ole myynnissä.

Palkinnot

Taso 1. – 5 pistettä

Pyynikin käsityöläispanimon t-paita ainutlaatuisella ilmeellä.

Taso 2. – 10 pistettä

Pyynikin käsityöläispanimon t-paita ja olutlasi ainutlaatuisella ilmeellä.

Taso 3 – 40 pistettä

50 euron lahjakortti Pyynikin käsityöläispanimon kauppaan sekä edellämainitut t-paita ja olutlasi.

Taso 4 – 100 pistettä

Mieleenpainuva panimokierros ruokailulla ja saunalla sinulle ja ystävillesi (max 10 henkeä).

TOP 10 -suosittelijat

Annin päättyessä kymmenen eniten pisteitä kerännyttä suosittelijaa saavat vielä unohtumattoman lisäpalkinnon. TOP 10 -suosittelijaa kutsutaan panimolle panemaan yhdessä ikioma olut. Muistoksi, ja kavereiden kateuden herättämiseksi, mukaan lähtee myös omalla nimellä nimikoitu Pyynikin käsityöläispanimon TOP 10 -paita.

Sijoita tästä

Lue lisää annista