Tekijät Tekijät

Tekijät

Rakkaalla oluella on monta nimeä. Mutta niin on myös tekijääkin. Oluemme eivät synny itsestään, vaan niiden takana on joukko intohimolla tekemiseensä suhtautuvia asiantuntijoita. Perehdy pyynikkiläisiin paremmin!

“On käsittämättömän upeaa huomata kuinka unelmat muuttuvat todeksi ja sytyttävät lisää unelmia. Paikallisesti haluamme haastaa loputkin ravintolat ja päivittäistavarakaupat tarjoamaan paikallisen panimon tuotteita. Valtakunnallisesti haluamme edustaa tamperelaista käsityöläisosaamista. Kansainvälistä huomiota ansaitsisi koko suomalainen pienpanimokenttä. Olemme valmiita.”

Tuomas Pere Olutmestari

”Teemme työtä asiakkaidemme iloksi rohkeudella ja kokeilunhalumme on suuri. Kaikella tekemällämme on tarina. Tarinat yhdistettyinä asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin luovat vahvoja, elämyksellisiä nautintoja.”

Jenni Pere sihteeri

”Iso osakasjoukkomme tukee toimintaamme ja mahdollistaa jokaisen oluemme syntymisen. Uskosta tekemiseemme kertovat paitsi sijoittajien ja asiakkaiden tyytyväisyys, uudet tuoteinnovaatiot myös monissa mittelöissä palkitut tuotteemme.”

Rauno Pere hallintopäälliikö

”Olemme avanneet uuden myymälän panimomme kupeeseen. Täältä asiakkaamme voivat noutaa kauppavahvuisia tuotteitamme ja oluen kylkiäisiksi myös pientä purtavaa. Mallastakin löytyy kotioluiden keittelijöille!”

Jukka Kastinen myymälävastaava

”Aito käsityöläisyys, yhteisöllisyys, oikeat raaka-aineet sekä lähituotteet tekevät mauistamme ainutkertaisia.”

Waltteri Pere Tuotantopäällikkö

”On hauska kunnioittaa sellaista mitä itse tekee, varsinkin kun sitä tekee kollegoiden kanssa, jotka ovat olleet tovereina jo lähes polvenkorkuisesta saakka. Ammatinvaihdos panimoalalle oli henkilökohtaisesti erittäin kannattava satsaus.”

Janne Mäkinen oluentekijä

”On ollut hienoa olla alkuvaiheesta saakka mukana ja nähdä kuinka panimo on kehittynyt. Pienestä ollaan aloitettu ja isosti kasvettu, mutta edelleen ollaan suuresti pieniä. Vastuutakin on saanut hienosti ottaa vastaan. Myös yhteistyö opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa on ollut hienoa.”

Tapio Puustinen oluentekijä

”Aiemmin lasifirmassa lasia tehneenä ja nyt sitä lasia täyttävänä näkee, kuinka sisältö vaikuttaa kaikkeen. Meillä rankkaa halua tuoda sisältöön kapinaa ja katu-uskottavuutta. Uhoa ja voimaa, unohtamatta iloa ja rakkautta.  Pararairaa!”

Teemu Halmela oluentekijä

”Ei ole tärkeätä onko lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä, kunhan siellä on olutta.  Panimoperheemme yhteisöllisyys on aitoa ja vilpitöntä. Se elää, voi hyvin ja toivottavasti tavoittaa sinutkin.”

Veikko Sorvaniemi yhteisömanageri