Timo Jutilalta oma lätkäolut – JUTI #7 Timo Jutilalta oma lätkäolut – JUTI #7

Timo Jutilalta oma lätkäolut – JUTI #7

TIEDOTE

PYYNIKIN KÄSITYÖLÄISPANIMON JA TIMO JUTILAN JUTI #7 OLUT

KEVÄÄN  ”VIRALLINEN” LÄTKÄOLUT

Pyynikin Käsityöläispanimo julkaisee yhteistyössä Timo ”Juti” Jutilan kanssa kevään virallisen lätkäjätkäoluen maanantaina 20.3.2017 – sopivasti juuri ennen jääkiekon tärkeimpien pelien käyntiin pyörähtämistä. Myrskyisän ennakkomyyntisuosion saaneella Juti-oluella tullaan kippistelemään koko 2017 kiekkokevään kohokohdille.

– On hienoa tehdä yhteistyötä nimenomaan tamperelaisen panimon kanssa. Itse olut on aivan huipputuote. Maistuu Jutille – ennen ja jälkeen pelin, täräyttää Jutila.

Juti-olut on 0,5-litraiseen tölkkiin pakattu englantilaistyyppinen rehti suodattamaton pale ale. Prosentteja perinteikkäässä oluessa on 4,7. Juti sihahtaakin auki ja suoraan makuhermoihin kuin kiekko ruotsalaisten maaliverkkoon keväällä 1995.

– Haluan jakaa tämän olutkokemuksen kaikkien ensimmäistä maailmanmestaruusvoittoamme ja hyvää olutta arvostavien kanssa, Jutila kuvailee.

Juti-olutta on myyty jo ennakkoon häkellyttävät määrät. Panimolta kerrotaan, että nyt tilataan jo tulevia valmistuseriä.

– Olemme panimolla onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Suomen kansallissankareihin lukeutuvan Timo Jutilan kanssa, Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kertoo iloisena.

Juti-oluen ennakkolanseeraus kaupparintamalla tapahtuu 20.3. maanantaina Linnainmaan K-Citymarketissa, jossa Jutila sekä Pere ovat esittelemässä olutta klo 17-19. Tiistaina 21.3. olut leviää saataville myös muihin kauppoihin laajalti.

Lisätietoja:

Tuomas Pere, olutmestari

Puh. 044 769 9137

tuomas.pere@pyynikin.com
Kuvia liitteenä. Kuvaaja: Jukka Rautio.

Liitetiedostot