Tuotteet Tuotteet

Tuotteet

Jokainen Pyynikin käsityöläispanimon olut on rakkaudella pantua. Valikoimastamme löydät miedot ja vahvat oluet. Valinnanvaraa on, sen sataa sorttia. Tutustu Sessio-, Klassikko- ja Artesaani-sarjan tuotteisiimme tai räätälöidään sinulle ikioma, uniikki olut!

Pyynikin Klassikot Pyynikin Klassikot

Klassinen kunnianosoitus perinteille

Klassikko-sarja sisältää Pyynikin käsityöläispanimon perinteiset, jo klassikoiksi muodostuneet oluttuotteet. Nämä suositut huurteiset hurmurit ovat saatavilla niin alle kuin yli 4,7-prosenttisina.

Tutustu jokaiseen klassikkoomme paremmin!

Sessio Sessio

Kuuden kauniin miedompi maistelusarja

Sessio-sarjan oluemme ovat päivittäistavarakauppaan ja ravintolamyyntiin suunnattuja mietoja, 4,7-prosenttisia tuotteita. Kuutta helposti lähestyttävää erilaista olutta voi tilata niin yksittäisissä laatikoissa kuin 6-pack-pakkauksessa, joka sisältää yhden kutakin Sessio-olutta. Ja saapa näitä herkkuja myös kegitavarana!

Tutustu ja ihastu!

Lataa maisteluohjeet

Artesaani Artesaani

Erikoisoluet artesaaniasenteella

Artesaani-sarjan oluet ovat hieman erikoisempia oluita. Uniikit artesaanioluet valmistuvat kertakeittoina, hartaudella ja harkiten. Artesaanioluita tehdään äärimmäisen pieniä eriä, joten suosittelemme jälleenmyyjiä tekemään varaukset ajoissa. Uusi Artesaaniolut ilmestyy joka kuukausi ja ilmestymisajankohta on merkitty jokaisen tuotteen kohdalle erikseen. 

Tutustu toki yksilöllisiin tuotoksiimme lähemmin!

Tilausoluet panimoltamme!

Private-label ja tilausoluet

Miltä kuulostaisi ihan ikioma olut? Valmistamme ravintoloille, hotelleille, vähittäiskaupoille, yrityksille ja yhdistyksille oluita tilauksesta.

Reseptit voivat olla asiakkaan omia, panimomme asiakkaalle kehittelemiä tai yhdessä suunniteltuja kokonaisuuksia. Varmaa on se, että maku on asiakkaan suunmukainen.

Mikäli ihastus kohdistuu olemassa oleviin tuotteisiimme, niin myös perusoluitamme voi tilata omalla etiketillä.

Kysy lisää!