Pyynikki brewing company has closed a major export agreement with IROAD company. Pynnikki will be selling its beers all over Japan.

Pyynikin käsityöläispanimolle jälleen vientisopimus

Pyynikin Käsityöläispanimo on tehnyt suuren vientisopimuksen Japaniin yhteistyössä IROAD Companyn kanssa. Sopimus on kolmivuotinen. Pyynikin tulee oluita  myyntiin ympäri Japanin. Viime vuoden joulukuussa Pyynikin käsityöläispanimo sopi Lidlin kanssa vientisopimuksen, joka kattaa 12 Euroopan maata. Sopimus Japanin kanssa on jopa suurempi kuin Lidlin sopimus.

РJapaniin on lähdössä meiltä kuutta eri olutta heti kun ne on saatu sertifikoitua. Tämä on meille merkittävä kauppa ja osa kasvustrategiaamme viennin osalta, kertoo Pyynikin käsityöläispanimon hallituksen puheenjohtaja Rauno Pere. Tämä  kauppa avaa meille ovet Aasian markkinoille, Pere jatkaa.

РIhan uutta tamperelainen olut Japanissa ei ole, sillä 1980-luvulla Tampereelta vietiin nousevan auringonmaahan Amiraali-olutta. Pian taas japanilaiset saavat nauttia tamperelaista olutta, nauraa olutmestari Tuomas Pere.

Tulevan kesän aikana Pyynikin käsityöläispanimo lisää valmistuskapasiteettiään, joten suuri tilaus ei aiheuta ongelmia. Panimon kasvu jatkuu suunnitelmien mukaan. Tänä vuonna tavoitteena on 2 miljoonan litran tuotanto. Tämänkaltaiset sopimukset ovat meille loistavia ja avaavat meille uusia mahdollisuuksia kansaivälisen viennin kasvattamiseen, Tuomas Pere kertoo.

 

 Published : 23.04.2019