Suosittele
ja voita matka
Norwich Cityn peliin

Suosittele tai osallistu Pyynikin osakeantiin ja voita matka Norwichiin.

Ostamalla Pyynikin käsityöläispanimo Oy:n osakkeita voit voittaa matkapaketin Norwich City FC:n jalkapallo-otteluun. Neljä eniten osakkeita ostanutta tai osakkeita suosittelemalla hankkinut henkilöä voittaa matkan Norwich City FC:n vieraaksi  jalkapallopeliin. Pakettiin kuuluu matkat, majoitus sekä huippuluokan liput peliin. Mikäli Norwich nousee, pääset nauttimaan Valioliigapelistä! Matkat toteutetaan aikaisintaan syksyllä 2021.

Suosittele Pyynikin käsityöläispanimon Oy:n osakkeita  kymmenelle tai osta kymmenen osaketta niin saat 50 euron lahjakortin Pyynikin kivijalkamyymäläämme tai verkkokauppaamme. Lahjakortin saaminen edellyttää, että suosittelut toteutuvat osakeostoiksi. 

Lahjakortit ja matkapakettien voittajat Norwichiin tiedotetaan annin päätyttyä.

Ilmoita suositeltavan sähköpostiosoite tämän linkin kautta: SUOSITTELE

 

Ehdot: 

Mikäli Norwich-kilpailun neljä suurinta hankintaa ovat samansuuruisia valitaan voittajat antimerkintöjen aikajärjestyksen mukaan. Jos korona estää pelien pelaamisen ja matkan toteutumisen 2021 vuonna niin jokaiselle voittajalle, matkan sijaan, annetaan viisi 60 euron ravintolalahjakorttia Pyynikin  Brewhouse tai Pyynkin Taproom -ravintoloihin..