Pyynikin käsityöläispanimo Pyynikin käsityöläispanimo

Pyynikin käsityöläispanimo

Tervehdys Pyynikin käsityöläispanimolta, rakkaat oluen ystävät!

Olemme tamperelainen vauhdilla kasvava pienpanimo, joka uskoo hyvän kiertokulkuun. Saimme valmistusluvat toukokuussa 2013 ja siitä eteenpäin meillä on ollut kiire.

Teemme erilaisia oluita ja siidereitä käsityönä, perinteitä kunnioittaen, rohkeudella ja rakkaudella. Haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden erilaisuuteen.

Omistajia panimollamme on jo yli tuhat. Vuonna 2014 valmistimme olutta 120 keittoa eli noin 50 000 litraa. Vuonna 2015 tuplasimme tämän. Olemme laajentaneet tuotantotilojamme ja kasvattaneet laitteistoamme niin, että olutta valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä jo puoli miljoonaa litraa.

Kasvustamme huolimatta artesaanitaustamme ei unohdu. 4000-litraisen keittokalustomme rinnalla 400-litraisessa kattilassa valmistuvat erikoisoluemme.

Kasvullamme voimme vastata toiveisiinne, tarjota tuotteitamme myös laajemmalle olutsuiden ja jälleenmyyjien joukolle sekä palvelemaan teitä päivittäistavarakauppojen, ravintoloiden ja Alkojen kautta. Ja on panimollamme myös oma myymälä, josta kauppavahvuiset tuotteemme löytävät kätevästi koteihinne.

Uusia tuotteita lupaamme runsaasti. Tuoteperheet lisääntyvät ja samalla omia oluita ravintoloille, kaupoille, sankareille ja yrityksille tehdään edelleen.

Laatu on asia, josta emme tingi. Jokainen keitto on laboratoriossamme testattu ja prosessi laadultaan parhaaksi todettu.

Haluamme levittää käsityöläisoluen ilosanomaa pitämällä myös oluttapaamisia ja järjestämällä panimovierailuja. Lisäksi vuokraamme saunatilojamme ja järjestämme kestityksiä.

Meillä on myös salainen sopimus molemminpuoleisesta avunannosta Pyynikinharjun tonttujen ja muiden mystisten luonnonilmiöiden kanssa. On esitetty epäilyksiä siitä, että henkilökuntamme joukossa olisi ikiaikaisia muinaistonttuja nykyihmisen hahmoon naamioituneena.

Tutustu henkilökuntaamme

 

“On käsittämättömän upeaa huomata kuinka unelmat muuttuvat todeksi ja sytyttävät lisää unelmia. Paikallisesti haluamme haastaa loputkin ravintolat ja päivittäistavarakaupat tarjoamaan paikallisen panimon tuotteita. Valtakunnallisesti haluamme edustaa tamperelaista käsityöläisosaamista. Kansainvälistä huomiota ansaitsisi koko suomalainen pienpanimokenttä. Olemme valmiita.”

Tuomas Pere Olutmestari