Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Pyynikin Brewing Company sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?
Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pyynikin.com.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä
Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimet suojataksemme henkilötietosi esimerkiksi häviämiseltä ja luvattomalta pääsyltä. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on lisäksi rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Pyynikin Brewing Company-sivustoa ja tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Palvelupyyntöihisi sisältyviä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan pyynnön toteuttamiseen.

Omat oikeutesi
Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietojasi Pyynikin Brewing Company käsittelee, ja pyytää niistä kopio. Sinulla on oikeus vaatia virheellisten henkilötietojesi oikaisua, ja voit tietyissä tapauksissa pyytää henkilötietojesi poistamista (jos esimerkiksi peruutat suostumuksesi). Sinulla on myös oikeus vastustaa tiettyä henkilötietojesi käsittelyä ja pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Huomaa, että rajoittaminen tai poistaminen saattaa estää meitä täyttämästä sitoumuksiamme.

Jos olet tyytymätön henkilötietojesi käsittelyyn Pyynikin Brewing Companyssa, voit ilmaista tyytymättömyytesi Suomen tietosuojavaltuutetun toimistolle, joka on Pyynikin Brewing Companyn henkilötietojen käsittelyn valvontaviranomainen.

Henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä on Pyynikin Brewing Company / tietosuojavastaava (Y-tunnus 1587060-7), Kolismaankatu 1, 33300 Tampere. Tietosuojavastaavalle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pyynikin.com.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pyynikin.com tai kirje yllä mainittuun postiosoitteeseen.